ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης θα ξεκινήσει να επιβάλλει πρόστιμα σε νοσοκομεία που δεν χορηγούν εμβόλια κατά της Covid-19 εντός μιας εβδομάδας από την παραλαβή τους και θα αρνείται να τους παράσχει περαιτέρω δόσεις, ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο.
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει διανείμει περισσότερες από 13 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου σε Πολιτείες και εδάφη σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά μόνο περίπου 4 εκατομμύρια έχουν χορηγηθεί, σύμφωνα με τα στοιχεία των Κέντρων Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ που ενημερώθηκαν τελευταία φορά το Σάββατο.
Ο Επίτροπος Υγείας της Νέας Υόρκης, δρ Χάουαρντ Ζάκερ, ενημέρωσε τα νοσοκομεία για τις πιθανές ενέργειες σε επιστολή του την Κυριακή, ανέφερε ο Κουόμο στη συνέντευξη Τύπου.
«Δεν θέλω το εμβόλιο σε ψυγείο ή σε καταψύκτη, το θέλω στο μπράτσο κάποιου», είπε. «Εάν δεν κάνετε αυτό το καθήκον σας, αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα λειτουργίας του νοσοκομείου».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί χτύπησε τώρα ο Σαμαράς – Τι μηνύματα στέλνει και σε ποιους;
- Το αβέβαιο μέλλον της Ειρήνης Αγαπηδάκη
- Μόδα: Κούκλες σεξ, όπλα, κι ένα διαζύγιο μετά από 14 χρόνια… Ναι, ο κόσμος τρελάθηκε
- Σπέτσες: Νέο πόρισμα – φωτιά για την χωματερή της ντροπής στις Αγριόπετρες και την αδιαφορία της δημάρχου Ευγενίας Φραγγιά