• Κοινωνία

    Νέα δεδομένα για τον Κ. Κατσίφα από πηγές της ΕΛΑΣ: Είχε συλληφθεί για ναρκωτικά το 2009

    • NewsRoom
    Κωνσταντίνος Κατσίφας

    Κωνσταντίνος Κατσίφας


    Νέα δεδομένα για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός την Κυριακή από τα πυρά των Αλβανών αστυνομικών, έρχονται στο φως της δημοσιότητας από πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας.

    Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, κ Κατσίφας είχε συλληφθεί το 2008 για κατοχή και διακίνηση άνω του μισού κιλού χασίς, στο Χαλάνδρι.

    Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό, ότι η ΕΛΑΣ βρίσκεται σε συνεργασία με την αλβανική αστυνομία, με στόχο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Μάλιστα πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας υποστήριζαν πως δεν υπάρχουν υπάρχουν στοιχεία ή μαρτυρίες που να συνδέουν την ένοπλη συμπλοκή, κατά την οποία σκοτώθηκε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, με την ύψωση της ελληνικής σημαίας. Σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας συμμετείχε στον σημαιοστολισμό στους Βουλιαράτες, όπου αναρτήθηκαν δεκάδες σημαίες, ενόψει της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, χωρίς να ανακύψει κάποιο θέμα.

    Ο αρχηγός της Αστυνομίας, Αριστείδης Ανδρικόπουλος, επικοινώνησε με τον Αλβανό ομόλογό του και ενημερώθηκε για όσα έγιναν στις Βουλιαράτες. Ήδη, υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, έχουν ξεκινήσει, μέσω της διπλωματικής οδού, οι διαδικασίες προκειμένου να συμμετάσχει και η ελληνική πλευρά στις έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση των αιτίων της συμπλοκής, με στόχο την ενημέρωση και την παροχή συνδρομής προς τις αλβανικές Αρχές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλβανικές Αρχές προς ΕΛ.ΑΣ.: Δεν έχει σχέση με τη σημαία ο θάνατος του Κατσίφα



    ΣΧΟΛΙΑ