ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν θα υπάρχει διευκόλυνση των δόσεων για την αποπληρωμή φόρων μέσω καρτών καθώς σύμφωνα με την απόφαση, υπάρχει μόνο η δυνατότητα μερικής πληρωμής.
Συγκεκριμένα:
1. Η πληρωμή των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ. ατομικών οφειλών (φυσικών και μη προσώπων) δύναται να διενεργείται με τη χρήση καρτών πληρωμών, μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας του Taxisnet στη διαδικτυακή πύλη της Α.Α.Δ.Ε.. Ο χρήστης επιλέγει την οφειλή ή τις οφειλές που επιθυμεί να πληρώσει και προσδιορίζει το ακριβές ποσό καταβολής για αυτές.
2. Η συναλλαγή ολοκληρώνεται στο διαδικτυακό περιβάλλον της ΔΙΑ.Σ. Α.Ε.. Η Α.Α.Δ.Ε. δεν διατηρεί πρόσβαση σε στοιχεία της κάρτας, όπως τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης και τον αριθμό ασφάλειας της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φορολογικές υποχρεώσεις: Απευθείας μέσω καρτών η πληρωμή τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΧΑΕ: Νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 20 Ιανουαρίου
- Σάμος: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας μετά από προσάραξη λέμβου μεταναστών – Σύλληψη 25χρονου διακινητή
- Τραμπ: Η Ουάσινγκτον έπληξε «μια αποβάθρα» όπου φορτώνονταν ναρκωτικά σε πλοία, στη Βενεζουέλα
- Ντόναλντ Τραμπ: Υπάρχουν ακόμη μερικά «πολύ ακανθώδη ζητήματα» στις συνομιλίες για την Ουκρανία