ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απευθείας με τη χρήση καρτών πληρωμών θα μπορούν οι φορολογούμενοι να εξοφλούν τις φορολογικές υποχρεώσεις τους.
Εντός των προσεχών ημερών, αναμένεται η δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της απόφασης, που υπέγραψε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, μέσω της οποίας η ΑΑΔΕ θα παρέχει στους φορολογουμένους τη δυνατότητα να πληρώνουν βεβαιωμένες αρρύθμιστες οφειλές, Φυσικών και Νομικών προσώπων, με τη χρήση καρτών πληρωμών.
Η πληρωμή, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, θα πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας, “Προσωποποιημένη Πληροφόρηση” του TAXISnet, στη διαδικτυακή πύλη της Α.Α.Δ.Ε., www.aade.gr. Με τη νέα παρεχόμενη υπηρεσία, είναι δυνατή η πληρωμή πολλών οφειλών σε μία συναλλαγή, και με την επιτυχή ολοκλήρωσή της, οι οφειλές πιστώνονται άμεσα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Saxo Bank: Προετοιμαστείτε για ξαφνικές αλλαγές της αγοράς
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Τράπεζα Πειραιώς πουλάει το 10% της Αττικής Οδού. Όλο το παρασκήνιο και οι πληροφορίες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα 24ωρη απεργία της ΠΝΟ-Χωρίς πλοία και αύριο η χώρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ulrik Fugmann (BNP Paribas Asset Management) στο mononews: Γιατί η ενέργεια είναι «ο τρόπος» να παίξει κάποιος το play του AI
- Η διαχρονική γοητεία του Alhambra: Πώς η Van Cleef & Arpels μεταμορφώνει το πιο εμβληματικό της κόσμημα σε σύμβολο της νέας πολυτέλειας
- «Ελευθέρας» σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα στην πορεία προς την… «Ιθάκη» – Το μεγάλο ραντεβού στο Παλλάς
- Νέο συμβόλαιο για την ΤΕΚΑΛ στο Ελληνικό: Έργο 40 εκατ. ευρώ για τα The Cove Residences