ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα επτά μέτρα άμεσης εφαρμογής για την στήριξη των πολιτών: Από τα 150 ευρώ για κάθε παιδί έως τις 72 δόσεις
Απευθείας με τη χρήση καρτών πληρωμών θα μπορούν οι φορολογούμενοι να εξοφλούν τις φορολογικές υποχρεώσεις τους.
Εντός των προσεχών ημερών, αναμένεται η δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της απόφασης, που υπέγραψε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, μέσω της οποίας η ΑΑΔΕ θα παρέχει στους φορολογουμένους τη δυνατότητα να πληρώνουν βεβαιωμένες αρρύθμιστες οφειλές, Φυσικών και Νομικών προσώπων, με τη χρήση καρτών πληρωμών.
Η πληρωμή, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, θα πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας, “Προσωποποιημένη Πληροφόρηση” του TAXISnet, στη διαδικτυακή πύλη της Α.Α.Δ.Ε., www.aade.gr. Με τη νέα παρεχόμενη υπηρεσία, είναι δυνατή η πληρωμή πολλών οφειλών σε μία συναλλαγή, και με την επιτυχή ολοκλήρωσή της, οι οφειλές πιστώνονται άμεσα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Saxo Bank: Προετοιμαστείτε για ξαφνικές αλλαγές της αγοράς
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Τράπεζα Πειραιώς πουλάει το 10% της Αττικής Οδού. Όλο το παρασκήνιο και οι πληροφορίες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα 24ωρη απεργία της ΠΝΟ-Χωρίς πλοία και αύριο η χώρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΚΟ Acropolis Rally: Επίσημο πρόγραμμα αγώνα
- Κανάρης (Vodafone): Η σύμπραξη με τη ΔΕΗ θα ενισχύσει τα δίκτυα οπτικών ινών
- Πετρέλαιο: Οι προβλέψεις της αγοράς και αναλυτών για την πορεία των τιμών μετά τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
- Λήγει τη Δευτέρα 22 Ιουνίου η προθεσμία για τον καθαρισμό οικοπέδων – Από την Τρίτη ξεκινούν οι έλεγχοι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.