• Top Stories

    ΝΔ: Θα λογοδοτήσουν οι σκευωροί της Novartis

    • NewsRoom
    ζαχαράκη

    Σοφία Ζαχαράκη, εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ


    Εξελίξεις που θα αφορούν τους «σκευωρούς» της υπόθεσης Novartis προανήγγειλε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκης, λέγοντας ότι «θα λογοδοτήσουν».

    Η κ. Ζαχαράκη σε ανακοίνωσή της χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis, μετά και τις χθεσινές εξελίξεις, ως τη μεγαλύτερη σκευωρία που έζησε ο τόπος. «Πριν από 14 μήνες, η κυβέρνηση πανικόβλητη από τα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό, επινόησε το δήθεν μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους» ανέφερε και πρόσθεσε:

    «Έστησε δέκα κάλπες και επιχείρησε να διασύρει δέκα πολιτικούς της αντίπαλους, ανάμεσα στους οποίους και δύο πρώην πρωθυπουργούς. Τώρα που η υπόθεση Νοvartis αποδεικνύεται η μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία που έζησε ο τόπος, οι σκευωροί δεν έχουν καν το θάρρος να απολογηθούν. Ας το γνωρίζουν από σήμερα. Θα λογοδοτήσουν».

    Τζανακόπουλος: Στήριξη σε Παπαγγελόπουλο

    Ερωτηθείς για τη δήλωση που είχε κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος περί του μεγέθους του σκανδάλου Novartis, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος τον κάλυψε πλήρως λέγοντας:
    «Βεβαίως η Novartis αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα, ίσως το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους».
    Εκτίμησε δε, ότι το κόστος της υπόθεσης αυτής για το ελληνικό Δημόσιο μπορεί να άγγιξε τα 23 δισ. ευρώ.
    Σε άλλη ερώτηση, ο κ. Τζανακόπουλος επιτέθηκε στην ΝΔ γιατί με απαράδεκτες παρεμβάσεις, όπως είπε, επιχειρεί να δημιουργήσει την αίσθηση ότι είναι στημένη η υπόθεση. Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης δεν πρόκειται να φοβηθούν, συμπλήρωσε ο κ. Τζανακόπουλος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπόθεση Novartis: Επικός καβγάς με βαριές καταγγελίες Γεωργιάδη κατά Παπαγγελόπουλου: «Θα πας φυλακή»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Novartis: Oι απειλές ότι θα μας κλείσουν φυλακή είναι μαφιόζικες λέει ο Παπαγγελόπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ