Πολιτική

Υπόθεση Novartis: Oι απειλές ότι θα μας κλείσουν φυλακή είναι μαφιόζικες λέει ο Παπαγγελόπουλος

  • NewsRoom

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης


Να «κρύψει» τη δήλωσή του στην οποία ανέφερε πως η υπόθεση Novartis είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της χώρας προσπάθησε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος από το βήμα της Βουλής.

Ένα αρκετά μεγάλο μέρος της ομιλίας του αφιέρωσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για να απαντήσει στον Αντώνη Σαμαρά που την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του πρωθυπουργού, του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης και των ανακριτών διαφθοράς που χειρίζονται τη δικογραφία της Novartis.

«Τώρα που το σκέφτομαι ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε να μιλήσει και με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών για να ζητήσει από το FBI να σταματήσει την έρευνα…» είπε με προφανή ειρωνική διάθεση ο κ. Παπαγγελόπουλος και διαβεβαίωσε ότι «η έρευνα για το σκάνδαλο της Novartis θα συνεχιστεί και απ’ την ελληνική δικαιοσύνη αλλά και απ’ το FBI».

«Η επιχείρηση τρομοκρατίας δεν θα περάσει. Επιδιώκουν να τρομοκρατήσουν μάρτυρες, δικαστές, ακόμη και τον πρωθυπουργό της χώρας» ήταν η κατηγορία που εξαπέλυσε ο αναπληρωτής Δικαιοσύνης.

«Ποτέ μου δεν είχα προστάτες, άλλοι έχουν προστάτες» συνέχισε και κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι υπερβάλλει όταν μιλά για εμφυλιοπολεμικό κλίμα.

«Έλεος, τόση φαντασία αγγίζει τα όρια της παράνοιας» είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

«Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν διαθέτω και δεν χρησιμοποιώ», «η επιχείρηση τρομοκρατίας κατά προστατευομένων μαρτύρων, εισαγγελικών λειτουργών και πολιτικών σας αντιπάλων είναι μέγιστη δημοκρατική εκτροπή».

«Οι απειλές ότι θα μας κλείσουν φυλακή προσιδιάζουν σε μαφιόζικες μεθόδους και παρακρατικούς μηχανισμούς» υποστήριξε ο κ. Παπαγγελόπουλος και πρόσθεσε: «Αλήθεια, τι εννοεί ο κ. Σαμαράς όταν λέει ότι θα μας πάει μέχρι τέλους; Τη φυσική μας εξόντωση; Να ξέρει ότι ακόμη και μία γλάστρα να πέσει στο κεφάλι τους είναι προφανές τι θα σκεφτούν όλοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπόθεση Novartis: Θα χυθεί αίμα στην Βουλή – Δείτε live

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασιλική Θάνου: Eπιβεβαιώνει συλλογή υπογραφών για να αφαιρεθεί η υπόθεση Novartis από τον ανακριτή Διαφθοράς

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαμός στη Βουλή: Η Χριστοδουλοπούλου έστειλε στον διάβολο τον βουλευτή της ΝΔ, Χ. Αθανασίου (video)


ΣΧΟΛΙΑ