ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ανοησίες» χαρακτηρίζουν πηγές της ΝΔ την πρόταση του Πάνου Καμμένου για παραίτηση 101 βουλευτών με στόχο να μπλοκαριστεί η διαδικασία της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Οι ίδιες πηγές δηλώνουν πως «ο ψεκασμένος κ. Καμμένος εξακολουθεί να διακινεί ανοησίες», καθώς «αγνοεί ακόμη και το Σύνταγμα, από το οποίο ρητά προκύπτει ότι η Βουλή δεν διαλύεται και δεν προκηρύσσονται εκλογές, ακόμη κι αν παραιτηθούν όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές της αντιπολίτευσης».
«Παρ’ όλα αυτά η δική του παραίτηση, όπως και των προθύμων που στήριξαν την Kυβέρνηση Τσίπρα είναι καλοδεχούμενη και πριν από τις 2 το μεσημέρι. Θα είναι η απαρχή εξυγίανσης του πολιτικού συστήματος» καταλήγουν στη ΝΔ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Alert: Παρέμβαση της Δικαιoσύνης για όσα κατήγγειλε χθες ο Π.Καμμένος ζητά η ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε μαζική παραίτηση βουλευτών καλεί ο Πάνος Καμμένος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισχυροί άνεμοι «μπλοκάρουν» τα πλοία – Ακυρώσεις και αλλαγές δρομολογίων στα λιμάνια Ραφήνας και Λαυρίου
- Armani: Γιατί οι γίγαντες της πολυτέλειας LVMH, L’Oréal και EssilorLuxottica διστάζουν να εξαγοράσουν τον ιταλικό οίκο
- Τέλος στις ιστορίες καθημερινής τρέλας με το Δημόσιο – Πώς κλείνουν οριστικά διεκδικήσεις του κράτους σε περιουσίες πολιτών
- Ισόβια στον 59χρονο που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον τότε ακόμη υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ Τραμπ το 2024
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.