ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απάντηση στις επιθέσεις από την αντιπολίτευση για το Σκοπιανό ζήτημα έδωσε με νεότερη του ανάρτηση στο Twitter, o υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Συγκεκριμένα, άφησε αιχμές στην ΝΔ, λέγοντας ότι με την αδράνεια τους άφησαν να κτίζονται «αλυτρωτικοί Μεγαλέξανδροι.
Λίγα λεπτά μετά το πέρας της συνάντησης των πρωθυπουργών Ελλάδας και πΓΔΜ στο Νταβός, ο κ. Κοτζιάς, τόνισε ότι «με την εξωτερική μας πολιτική βάζουμε τέλος στους αλυτρωτισμούς» και συμπλήρωσε πως «ο λαός θα δει και θα κρίνει. Οι συνθήκες φτιάχνονται με τη δράση μας όχι με ανόητες μεγαλοστομίες αδράνειας».
Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζένσεν Χουάνγκ (CEO της Nvidia): Το ξεπούλημα των μετοχών λογισμικού είναι «το πιο παράλογο πράγμα στον κόσμο»
- Έως 20 χρόνια κάθειρξη ζητά η εισαγγελία Κωνσταντινούπολης για τον Ιμάμογλου, για πολιτική κατασκοπεία
- Λύκειο Αριστοτέλη – Η φιλοσοφία συναντά την τεχνολογία για την εμπειρία των επισκεπτών
- Ευρωαγορές: Θετικά πρόσημα εν όψει νέων οικονομικών αποτελεσμάτων

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.