ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την υπόθεση της άτυχης 20χρονης φοιτήτριας της Νομικής που βρέθηκε απαγχονισμένη στο φοιτητικό της σπίτι στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη, άλλη μία υπόθεση τραγικού θανάτου ήρθε στο φως την Πέμπτη αφού ένας 18χρονος βρέθηκε επίσης απαγχονισμένος στο σπίτι του.
Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στο Γερακάρι Αγιάς στη Λάρισα. Η γιαγιά του σοκαρισμένη λίγο πριν από τις 7 το πρωί της Πέμπτης αντίκρισε τον 18χρονο κρεμασμένο, με σχοινί που σχημάτιζε βρόγχο, στο υπόστεγο του σπιτιού όπου διέμενε.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που ερευνά το περιστατικό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν φαίνεται ο 18χρονος να έχει αφήσει σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της πράξης του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί αυτοκτόνησε η 20χρονη φοιτήτρια – Τι έγραφε στο σημείωμα που άφησε
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Γέννησε 13χρονη στο Λαύριο-Η ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αιφνίδιος καρδιακός θάνατος: Ο ξαφνικός θάνατος των… σαραντάρηδων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι συμβαίνει με Eurobank, Optima και Credia, τα σχέδια και οι φήμες σε ΓΕΚ, Aktor, ΑΒΑΞ, ποιοι «μαύρισαν» τον Τόλη τον Α’, το νέο σκάνδαλο στις Σπέτσες και πόσο κόστισε το πάρτι Κούστα
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA, Aegean, IDEAL, Fourlis
- Προθεσμία 18 ημερών για την έκπτωση φόρου έως και 4% – Κλείνει το Taxis για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις
- Πλειστηριασμοί: Εβδομάδα με ξενοδοχειακά ακίνητα και τη Βίλα Πρινιωτάκη στην Παλλήνη
