• Top Stories

    Η “μελαγχολία” της Αντωνοπούλου: «Νιώθω πικρία από τα ΜΜΕ»

    • NewsRoom


    Περίλυπη εμφανίστηκε η Ράνια Αντωνοπούλου στην τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Εργασίας το μεσημέρι της Πέμπτης. Μετά από τον σάλο που δημιούργησε η αποκάλυψη ότι λάμβανε επίδομα ενοικίου ύψους 12.000 ευρώ ετησίως, η κ. Αντωνοπούλου τόνισε ότι νιώθει πικρία από τα ΜΜΕ και το πώς χειρίστηκαν το θέμα, καθώς «κάποιοι ανέφεραν ότι πήρα ακόμα και τα πόμολα από το υπουργείο», όπως σχολίασε η ίδια…όταν έκλεισαν οι κάμερες!

    Νωρίτερα, η κ. Αντωνοπούλου ανέφερε ότι “οι περισσότεροι θα περίμεναν να ακούσουν κάτι από μένα για τις συνθήκες υπό τις οποίες παραιτήθηκα όμως ζητάω να σεβαστούμε τον θεσμικό ρόλο της τελετής”. 

    Η απερχόμενη αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας υπενθύμισε ότι είναι πάντα στην διάθεση του Αλέξη Τσίπρα και πως εκείνος παίρνει τις αποφάσεις.

    Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι φιλοφρονήσεις για τον «αντικαταστάτη – «σύντροφο», όπως τον αποκάλεσε, τον Νάσο Ηλιόπουλο! Όπως είπε, είναι «ένας σύντροφος που γνωρίζει από πολύ παλιά» ενώ τόνισε πως θα είναι κοντά του σε ό,τι κι αν χρειαστεί στα νέα του καθήκοντα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νάσος Ηλιόπουλος: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης της Ράνιας Αντωνοπούλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανασχηματισμός: Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης



    ΣΧΟΛΙΑ