• Κοινωνία

    Live η κακοκαιρία «Κάρμελ» – Πού χιονίζει

    • NewsRoom
    κακοκαιρια καρμελ


    Χιονοθύελλα έχει επέλθει ήδη σε Αγόριανη, Σέττα Ευβόιας, Βίλια, Ιπποκράτειο πολιτεία και Στενή Ευβοίας, καθώς η κακοκαιρία «Κάρμελ» κάνει την επέλασή της σε όλη την χώρα.

    Ηδη τα πρώτα προβλήματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ακόμη και στην Αττική. Λόγω της χιονόπτωσης υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στο τέρμα της οδού Φυλής στο ύψος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου καθώ και στο ρεύμα προς Δερβενοχώρια.

    Η κακοκαιρία «Κάρμελ» live

    Οι χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια το Σάββατο θα είναι κατά βάση ασθενείς, αν και θα σημειώνονται ακόμη και σε πεδινές περιοχές, αλλά στην Στερεά Ελλάδα και στα ορεινά της Πελοποννήσου θα είναι κατά διαστήματα πυκνές. Μεγάλα ύψη υετού (βροχής και χιονιού) αναμένονται στην Εύβοια, στην Αν. Βοιωτία, στα βόρεια τμήματα της Αττικής και στην Κρήτη. Καταιγίδες θα σημειωθούν στις παράκτιες περιοχές του Κεντρικού και Νότιου Αιγαίου και τοπικά θα παράγουν ψιλό χαλάζι.

    Ειδικότερα για την Αττική, οι χιονοπτώσεις θα περιορίζονται πάνω από τα 300 μέτρα υψόμετρο περίπου στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθεί βροχόπτωση. Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως περιμετρικά των ορεινών όγκων και στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί. Στα Βόρεια Προάστια θα σημειώνεται χιονόπτωση ή χιονόνερο έως τα 300 μέτρα υψόμετρο, με χιονόστρωση πάνω από τα 400-500 μέτρα υψόμετρο.

    Παρακολουθήστε σε live streaming την χιονόπτωση σε όλη τη χώρα στο forecastweather.gr.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

    Κακοκαιρία «Κάρμελ»: Πολικές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα – Πού θα χιονίσει



    ΣΧΟΛΙΑ