ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαζωνάκης: Δεν του πήρε ιατρικό ιστορικό αλλά έκανε «τα πάντα για να τον σώσει», υποστήριξε η Γάκα στην 8ωρη απολογία της
Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα ΝΕΑ αλλά και στα Παραπολιτικά μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την κράτησή του αλλά και για την υπόθεση της Μαφίας των Φυλακών.
Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση, «Έχασα κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια μου. Αδυνατούσα να αντιληφθώ γιατί οι αστυνομικές αρχές με κυνηγούσαν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας για να με συλλάβουν».
«Παραδόξως, αντιμετώπισα την υπόθεσή μου με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, όπως έκανα με όλες τις υποθέσεις που έχω χειριστεί μέχρι σήμερα. Πράγματι δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσω στο σημείο να γίνω και συνήγορος του εαυτού μου» τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος.
Μιλώντας στα Παραπολιτικά ο κ. Λυκουρέζος ανέφερε ότι θα επιμείνει με την αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον της Κατερίνας Παπακώστα. «Επιμένω στην αγωγή για τις δηλώσεις της κας Παπακώστα. Θεωρώ ότι η τοποθέτηση που έκανε προσέβαλλε βάναυσα το τεκμήριο της αθωότητάς μου. Η διευκρίνηση δεν με ικανοποίησε αλλά ακριβώς το αντίθετο».
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απολογία Θοδωρή Παναγόπουλου: Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος στο υπόμνημα του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ερωτήματα και καταγγελίες στον e-ΕΦΚΑ – Από σήμερα η λειτουργία της
- H δύσκολη αποστολή της Αλεξάνδρας, τι συμβαίνει με τον Σκουλό στον Πειραιά, που χάθηκαν οι «100», ο Σαμαράς καραδοκεί και ο έρωτας της Κατερίνας
- Η δύναμη της Aktor και τι γίνεται με Metlen – Dimand, η Πρέσβης των ΗΠΑ, ο πόλεμος και η αλήθεια, η δίκη του Ιζνογκούντ, ο μικροσυνταξιούχος Καρβέλας και η απρέπεια του Ant1, και τι ζήτησε ο ΚΜ από τους υπουργούς
- Warply: Ποια είναι η εταιρεία πίσω από το MedWatch για τις…ψευτοκλινικές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.