ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία της Λαμίας, καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου δύο άτομα με κορονοϊό έφυγαν μόνοι τους από το Νοσοκομείο της Λαμίας.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του lamianow, πρόκειται για μια μητέρα και τον γιο της, οι οποίοι «μπλοκαρίστηκαν» λίγο πιο πάνω από το ύψος του γνωστού σούπερ μάρκετ, περίπου 500 μέτρα από το Νοσοκομείο στη βόρεια πλευρά της πόλης, περιμένοντας ταξί όπως έλεγαν αρχικά ώστε να τους μεταφέρει στην περιοχή της Αταλάντης.
Όπως δήλωσαν στην κάμερα «μπήκαμε ηθελημένα στο νοσοκομείο Λαμίας για έλεγχο και η κράτησή μας είναι παράνομη. Θέλουμε να φύγουμε να γυρίσουμε στο σπίτι μας και αφού η μικροβιολόγος μας επιβεβαιώσει ότι έχουμε τον ιό θα κάνουμε τη σχετική καραντίνα».
Μετά από περίπου 45 λεπτά αναμονής στη στάση και με εντολή εισαγγελέα μεταφέρθηκαν στο σπίτι τους μέχρι να αποφασιστεί τι θα συμβεί.
Διαβάστε επίσης:
3.133 νέα κρούσματα κορονοϊού και 728 διασωληνωμένοι – Στο «κόκκινο» η Αττική
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Πάνω από 100 δολάρια το Brent για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση
- Η Ρωσία χαρακτήρισε «ξένη πράκτορα» τη δισέγγονη του Νικήτα Χρουστσόφ
- Γροιλανδία: Παραιτήθηκε η ΥΠΕΞ, επειδή το κόμμα της αποχώρησε από τον κυβερνητικό συνασπισμό
- Yardeni: Οι μετοχές ενδέχεται να αρχίσουν να προεξοφλούν το ενδεχόμενο ότι ο πόλεμος δεν θα είναι σύντομος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.