ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρός σεισμός 5,9 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Αδριατικής θάλασσας, στην Ιταλία.
Η σεισμική δόνηση, σύμφωνα με την αρχική μέτρηση από το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικού Κέντρου, ήταν 5,5 βαθμών Ρίχτερ, ωστόσο, αναθεωρήθηκε σε 5,9R.
H ισχυρή δόνηση είχε εστιακό βάθος 60 χλμ και επίκεντρο στα 68 χλμ βόρεια-βορειοδυτικά της πόλης Βιέστε.
Διαβάστε επίσης:
Συνελήφθη ο τραυματιοφορέας του ΠΑΙΔΩΝ Αγία Σοφία – Διώκεται για τη σεξουαλική κακοποίηση 2 ανηλίκων
Ισπανία: Μόνο με αρνητικό μοριακό τεστ για COVID η είσοδος από Γαλλία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φαίδων Ταμβακάκης: Το χέρι της μοίρας και άλλα βιβλία…
- Στο μικροσκόπιο η πώληση του ιστορικού «Σαν Σίρο»! Έρευνα για «κομμένο και ραμμένο» διαγωνισμό υπέρ Ίντερ και Μίλαν
- Τα ραντεβού της Σίας Κοσιώνη με Κυριακού και Παπαδόπουλο, η αντεπίθεση του Δημητριάδη στον Σκάι, που πάνε Τανιμανίδης, Ζαμπέτογλου, ο χαμός στο ΕΣΡ και τι σχεδιάζουν οι 3 κυρίαρχοι της TV
- KORA: Ο φούρνος της Μαρίας Αλαφούζου που δίχασε τη Φιλοθέη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.