• Top Stories

    Λάδι στη φωτιά από Σκουρλέτη: Ξεφεύγει από κάποια όρια ο Πάνος Καμμένος

    • NewsRoom

    Πάνος Σκουρλέτης


    Παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται από το Μέγαρο Μαξίμου να πέσουν οι τόνοι στην κόντρα με τον Πάνο Καμμένο -αυτό τον σκοπό είχε, άλλωστε, και η πρωινή συνέντευξη του υπουργού Εθνικής Άμυνας- ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης επιμένει στην κριτική απέναντι στον κ. Καμμένο λέγοντας πως παραμένει πολιτικό ζήτημα η μεγάλη διαφοροποίηση στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

    Αμέσως μετά τη συνέντευξη Καμμένου στην ΕΡΤ, στο στούντιο της ίδιας εκπομπής εμφανίστηκε ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος αφού χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι ο υπουργός Άμυνας έδωσε διευκρινίσεις ότι εκφράζει προσωπικές απόψεις και πως αναγνώρισε ότι την κύρια ευθύνη για θέματα εξωτερικής πολιτικής την έχουν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών, συνέχισε επικριτικά.

    «Eκείνο το οποίο κατά τη γνώμη μου παραμένει πολιτικό ζήτημα είναι όταν ο κ. Καμμένος έχει μια μεγάλη διαφοροποίηση, μια διαφωνία για το θέμα της Μακεδονίας, φτάνει στο σημείο να λέει ότι ‘εγώ θα άρω την εμπιστοσύνη μου στην κυβέρνηση» σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης.

    «Αυτό είναι μια μεγάλη αντίφαση σε σχέση με τους τρεις λόγους, για τους οποίους, όπως είπε, συγκυβερνάει. Πώς λοιπόν έρχεσαι και λες ότι θα άρεις την εμπιστοσύνη σου; Αυτό είναι ένα μεγάλο πολιτικό λάθος εκ μέρους του» συνέχισε.

    Ο κ. Σκουρλέτης επισήμανε ότι είναι πολιτικό ζήτημα αυτή η αντίφαση, την οποία οφείλει να ξεδιαλύνει. «Αυτά ξεφεύγουν από κάποια όρια» τόνισε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Καμμένος, τα ρουσφέτια και ο «φουκαράς» από τα Τρίκαλα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλα λέει τώρα ο Καμμένος: Με τον Τσίπρα είμαστε σε πλήρη συνεννόηση – Γνώριζε το plan B (video)

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Ανταποδίδει τα πυρά ο Καμμένος: Ξύδι και θα μπούμε στη Βουλή και ο Αλέξης θα νικήσει



    ΣΧΟΛΙΑ