• Top Stories

    Κουρουμπλής: Δεν έχει υπάρξει απόφαση στην κυβέρνηση για τον χρόνο των εκλογών

    • NewsRoom

    Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής


    Διίστανται οι απόψεις στην κυβέρνηση για το πότε είναι ο καταλληλότερος χρόνος εκλογών, ανέφερε ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν εισηγήσεις για εκλογές τώρα και εισηγήσεις για εκλογές τον Οκτώβριο.

    Μιλώντας στο Θέμα 104,6, ο κ. Κουρουμπλής είπε: «Εγώ νομίζω ότι δεν έχει υπάρξει απόφαση από την κυβέρνηση. Υπάρχουν τα συν και τα πλην και για τώρα και για μετά. Υπάρχουν διιστάμενες απόψεις και στην πηγή της εξουσίας. Εγώ πιστεύω ότι ο Οκτώβριος είναι καλύτερος. Υπάρχουν περιθώρια σε αυτή την περίοδο να ξεδιπλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ το πρόγραμμά του και να πείσει την κοινωνία».

    Αναφερόμενος στον ανασχηματισμό και στο σενάριο πιθανής επιστροφής του στο υπουργικό σχήμα είπε ότι «εμείς βάλαμε πανιά για άλλες πολιτείες. Τρέχω-τρέχω, οργώνω όλη την Ελλάδα», λέγοντας ότι θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές.

    Μιλώντας για το «άνοιγμα» του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντροαριστερά, τόνισε ότι «πρέπει να πάμε σε ένα διάλογο και μια προγραμματική σύγκλιση με το ΚΙΝΑΛ».  «Μιλάω με ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ, που είναι πολύ προβληματισμένοι από τη στάση της ηγεσίας του κόμματος» ανέφερε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανοιχτός ο δρόμος για εκλογές με το βλέμμα στον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Φίλης: Δείχνει Μάιο για εκλογές – Δεν θα τεθεί θέμα ηγεσίας σε περίπτωση ήττας



    ΣΧΟΛΙΑ