Θέση για το επίμαχο προωθητικό βίντεο του 1ου Συνεδρίου «Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας», το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις καθώς θεωρήθηκε σεξιστικό, πήρε ο γνωστός γυναικολόγος Κώστας Πάντος, ο οποίος είναι ένας εκ των κεντρικών ομιλητών του συνεδρίου.
Μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, ο κ. Πάντος παραδέχθηκε πως το σποτ είναι σκληρό για τις γυναίκες, ωστόσο πρόκειται για την ωμή πραγματικότητα.
«Όταν είδα το σποτ θεώρησα ότι είναι σκληρό έλεγε όμως την ωμή αλήθεια», ανέφερε ο κ. Πάντος. Όπως τόνισε, σκοπός του σποτ δεν είναι να πει στις γυναίκες πότε θα κάνουν παιδιά, ούτε να τις εκβιάσει. «Το βίντεο δεν λέει κάντε παιδιά αλλά ενημερώσου». Παρατήρησε δε πως το περιεχόμενο του βίντεο είναι αυτοβιογραφικό.
Όσον αφορά στην Καίτη Γαρμπή, η οποία τον ανέφερε στην ανάρτησή της στο Twitter, o κ. Πάντος είπε πως πρόκειται για παρεξήγηση και εκείνος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της χθες βράδυ αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.
Διαβάστε επίσης:
Λιβάνιος: Αναχρονιστικό και απαράδεκτο οτιδήποτε θίγει την προσωπικότητα της γυναίκας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΛΘ – ΣΒΕ: Στο επίκεντρο η γρήγορη επέκταση του 6ου Προβλήτα και η σύνδεση με ΠΑΘΕ και σιδηρόδρομο
- Παρέμβαση 10 χωρών για αλλαγές στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Εμπορίας Ρύπων – Τι ζητεί η Ελλάδα
- Τζο Μπάιντεν: Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ γράφει βιβλίο για τα χρόνια του στον Λευκό Οίκο
- Σοφία Ζαχαράκη: «Η μαθητεία δίνει αυτοπεποίθηση, εμπειρία και πραγματικές επαγγελματικές προοπτικές στους νέους μας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.