• Κοινωνία

    Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε 2χρονο αγοράκι στη Θεσσαλονίκη

    • NewsRoom
    Το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη

    Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης


    Στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε σοβαρή κατάσταση ένα δίχρονο αγοράκι από την Αλεξανδρούπολη, που νοσεί από κορονοϊό.

    Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, κόλλησε κορoνοϊό στις 2 Φεβρουαρίου και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία.

    Το 2χρονο αγόρι δίνει πλέον τη μάχη του διασωληνωμένο, με τους στενούς συγγενείς του να αγωνιούν και να περιμένουν μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

    Η κατάσταση στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

    Στις 08.00 το πρωί ολοκλήρωσε την εφημερία του το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, με 31 εισαγωγές και 129 προσελεύσεις στο Τμήμα Επειγόντων του κορονοϊού.

    Αν και η εικόνα στα νοσοκομεία της χώρας κρίνεται σταθερή, σε ό,τι αφορά τις εισαγωγές, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι δεν έχουμε φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς οι σκληροί δείκτες της πανδημίας δεν έχουν υποχωρήσει και είναι μεγάλος ακόμη ο ημερήσιος αριθμός των νεκρών.

    Σε ό,τι αφορά τον 11χρονο που μεταφέρθηκε με C-130 από τη Μυτιλήνη, στο «Αγλαΐα Κυριακού», είναι καλύτερα στην υγεία του και πλέον νοσηλεύεται σε απλή κλίνη covid.

    Διαβάστε επίσης:

    Παυλάκης: Χάσαμε τον πόλεμο με τον κορονοϊό – Η χαλάρωση μέτρων σημαίνει παράδοση άνευ όρων

    Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Γονείς και γιατροί θα καταθέσουν για τους ανεξήγητους θανάτους των τριών κοριτσιών

    Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Δεν έχει σκοτωθεί κανείς με αυτό το δρεπάνι, λέει ο δικηγόρος του 21χρονου



    ΣΧΟΛΙΑ