ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μεγάλη υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» σήμερα οι πολίτες που επιθυμούν να εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ και να κατευθυνθούν προς καλοκαιρινούς προορισμούς, καθώς ήδη η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου είναι ιδιαιτέρως αυξημένη.
Μεγάλη κίνηση παρατηρείται και στα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας προς τα νησιά του Αιγαίου και του Αργοσαρωνικού. Το λιμενικό σώμα θα παραμείνει επί ποδός ώστε να βοηθήσει στην ομαλή μετάβαση των ταξιδιωτών, οι οποίοι κατά χιλιάδες συρρέουν από τα τέλη του προηγούμενου μήνα στα λιμάνια της Αττικής.
Για σήμερα Σάββατο 3 Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί από το λιμάνι του Πειραιά 28 απόπλοι, από τη Ραφήνα 14, από το Λαύριο 6 ενώ προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού έχουν προγραμματιστεί 44 δρομολόγια.
Χθες Παρασκευή 2 Αυγούστου, αναχώρησαν από τον Πειραιά 28 πλοία ενώ ταξίδεψαν 33.837 άτομα και 6.078 αυτοκίνητα. Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 16 δρομολόγια με 9.732 επιβάτες και 2.096 αυτοκίνητα, ενώ τέλος από το Λαύριο αναχώρησαν 1.764 άτομα και 482 οχήματα. Επιπλέον, αναχώρησαν για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, 9.876 άτομα και 1.103 αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με το λιμενικό τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κορυφωθεί η έξοδος των εκδρομέων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέες εξελίξεις στις συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν για τα πυρηνικά: Θα γίνουν κανονικά στο Ομάν την Παρασκευή
- Reuters: Ο Τραμπ θεωρεί σχεδόν βέβαιο πως η Fed θα μειώσει τα επιτόκια
- Μυτιληναίος: Η πρόθεση από μόνη της δεν αρκεί πλέον, η ευρωπαϊκή βιομηχανία χρειάζεται άμεσες αποφάσεις
- Απειλές Τραμπ κατά του Χαμενεΐ: Θα πρέπει τώρα να ανησυχεί πάρα πολύ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.