• Κοινωνία

    Κύκλωμα μαστροπών: Έτσι έμπλεξαν την 17χρονη μαθήτρια


    Με δέλεαρ την συμμετοχή της σε βίντεο κλιπ γνωστού τραγουδιστή της ραπ σκηνής, το κύκλωμα μαστροπών προσέγγισε την ανήλικη μαθήτρια, σύμφωνα με την κατάθεσή της.

    Το νεαρό κορίτσι γνώρισε τον άνδρα που την ενέπλεξε με το κύκλωμα πορνείας το 2018 σε ένα μπαρ, φερόμενο ως υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του μαγαζιού.

    «Μια μέρα συναντηθήκαμε και βγήκαμε βόλτα. Μου είπε μια φορά να παίξω σε βίντεο κλιπ γνωστού ράπερ, που ήταν φίλος του και συμφώνησα. Όταν πήγαμε για το βίντεο κλιπ ήταν άλλες δυο κοπέλες μαζί. Αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα μας είπε να πάμε σε ένα σπίτι στα νότια προάστια για να πληρωθεί. Κάποιες φορές μετά πήγαμε σε εκείνο το σπίτι» ανέφερε η ανήλικη μαθήτρια.

    Η νεαρή είχε ψευδώς δηλώσει ότι ήταν 18 ετών, σύντομα δέχθηκε πρόταση να εργαστεί ως εκδιδόμενη, από τον φερόμενο φίλο του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων. Μάλιστα ο ίδιος της είχε πει ότι διαχειριζόταν ιστοσελίδα στην οποία εργάζονταν 30 κοπέλες.

    «Μου είπε ότι είναι σαιτ συνοδών. Μου είπε να βγάλουμε γυμνές φωτογραφίες, ότι θα εργαζόμουν όποτε ήθελα, θα είχα οδηγό και θα έπαιρνα 60 από τα 130 ευρώ» ανέφερε η κοπέλα.

    Λίγες μέρες μετά, η κοπέλα έκανε την φωτογράφηση με τις φωτογραφίες να δημοσιοποιούνται στην ιστοσελίδα στις αρχές του τρέχοντος έτους.

    «Τότε άρχισα να εργάζομαι. Εγώ είχα το ψευδώνυμο Στέφη. Εργάστηκα συνολικά πέντε ημέρες κι έκανα περίπου τρία με τέσσερα ραντεβού…», παραδέχεται, συμπληρώνοντας πως άμεσα θέλησε να ξεφύγει από το κύκλωμα και ζήτησε να αποδεσμευτεί επικαλούμενη αθλητικές υποχρεώσεις που είχε.

    «Σταμάτησα γιατί δεν μου άρεσε. Έστειλα μήνυμα στον επικεφαλής του γραφείου ότι ήθελα να σταματήσω γιατί είχα αγώνες χορού. Μου είπε να βρούμε λύση, αλλά του είπα ότι δεν προλάβαινα. Μου έστειλε μια φορά μήνυμα στο Instagram αλλά δεν του απάντησα…», τόνισε.

    Ως αρχηγός του κυκλώματος φέρεται να είναι ένας 45χρονος Έλληνας φωτογράφος , υπεύθυνος για την κατανομή των ρόλων στους 14 συνεργούς του. Όπως προέκυψε από την έρευνα της Ασφάλειας, το κύκλωμα έκλεινε κατά μέσο όρο 30 ερωτικά ραντεβού την ημέρα. Μόλις η κοπέλα ανέβηκε στο δωμάτιο και πήρε τα συμφωνημένα και προσημειωμένα χρήματα, ο «πελάτης» της αποκάλυψε την ταυτότητα του και τη συνέλαβε, ενώ συνάδελφοι του πέρασαν χειροπέδες στο άτομο που την είχε πάει με το αυτοκίνητο του και την περίμενε κάτω από το ξενοδοχείο.

    Ήδη, δύο από τους συλληφθέντες κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους, ενώ αύριο απολογείται και ο 45χρονος φωτογράφος, που σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται κάθε σχέση με το κύκλωμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα μαστροπών-Στα «δίχτυα» φοιτήτριες και μαθήτριες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο πλαστών διπλωμάτων οδήγησης: Ομολόγησαν και… αφέθηκαν ελεύθεροι



    ΣΧΟΛΙΑ