• Κοινωνία

    Καιρός: Τα σύννεφα θα κάνουν την εμφάνισή τους σε όλη τη χώρα

    • NewsRoom
    Καιρός: Συννεφιά, σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες


    Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τις από ώρες πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν νοτιοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί, 5 με 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα εμφανίσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

    Αττική

    Αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά, η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλονίκη

    Αραιές νεφώσεις, που θα γίνουν κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

    Μακεδονία, Θράκη

    Αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη, η θερμοκρασία θα είναι τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτικής Στέρεας, δυτικής Πελοπόννησος

    Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βρόχων η όμβρων, στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου και της δυτικής Στέρεας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η ελαχίστη θερμοκρασία θα είναι τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, ανατολική Στέρεας, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

    Αραιές νεφώσεις, που κατά περιόδους θα γίνουν πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά μέχρι το μεσημέρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    Στην Κρήτη θα υπάρξουν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βρόχων. Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

    Αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές με τοπικές βροχές στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια, βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι και στα νότια βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Πέμπτη

    Στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και το Ιόνιο, θα υπάρξουν παροδικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές και στα Δωδεκάνησα πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων το μεσημέρι-απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα, λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα εμφανίσει αξιόλογη μεταβολή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τετραπλό σοκ για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δ. Γιαννακόπουλος (ΒΙΑΝΕΞ – ΣΑΦΕΕ): «Θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα στον χώρο του φαρμάκου»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μια ακόμα εντυπωσιακή παρουσία στο γραφείο του Μπόλαρη – Ειδική σύμβουλος η Σταρ Ελλάς του 2002



    ΣΧΟΛΙΑ