ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πολύτιμα έγγραφα για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, βρέθηκαν σε «κρύπτη» του οργανισμού στο Μαρούσι, επιβεβαίωσε η γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου, μιλώντας στην ΕΡΤ.
«Τα ευρήματα είναι πολύ σημαντικά και θα βοηθήσουν να συμπληρωθούν τα πορίσματα αφού πρώτα αξιολογηθούν από τους αρμόδιους επιθεωρητές. Τα παραστατικά αυτά έπρεπε να βρίσκονται στη θέση τους και όχι σε κρύπτη» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Παπασπύρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΔ: Άνθρακας ο «συριζαϊκός» θησαυρός για το ΚΕΕΛΠΝΟ – Τι έδειξε τελικά η πραγματογνωμοσύνη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία Αμυρά για ΚΕΕΛΠΝΟ: Στέλνουν στο πειθαρχικό καρκινοπαθή υπάλληλο που ήθελε να πάρει τα φάρμακά της
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο νομοσχέδιο αντικαθιστά το ΚΕΕΛΠΝΟ με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη δικογραφία για τις επιδοτήσεις σε Κοζάνη και Αγρίνιο το όνομα της Τυχεροπούλου
- ΔYΠA: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας για ανέργους 18-29 ετών
- Μαριάννα Λάτση: Λαμπερή στην εκδήλωση της Latsco για τα Ποσειδώνια
- Χρηματιστήριο: Μέχρι 2% η βουτιά στις τράπεζες, ξεχωρίζει η Allwyn
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.