• Top Stories

    Καβγάς Σπίρτζη με τον δήμαρχο Μενεμένης (video)

    • NewsRoom

    Ο δήμαρχος Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου


    Ένταση επικράτησε στα εγκαίνια της υπόγειας διάβασης στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, με τον δήμαρχο Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου να αντιδρά έντονα, όταν αντιλήφθηκε ότι ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης δεν του έδινε το λόγο, για να απευθύνει χαιρετισμό.

    Μετά την αντίδραση του δημάρχου, ο κ. Σπίρτζης τον κάλεσε στο βήμα με τον κ. Κυρίζογλου να αντιδρά λέγοντας: «Δηλαδή, αν δεν διαμαρτυρόμουν, δεν θα μου δίνατε το λόγο;». Στη συνέχεια, έκανε τον σταυρό του δείχνοντας την αγανάκτησή του και ανέφερε ότι είχε ειδοποιήσει από το πρωί τον διευθυντή του υπουργού πως ήθελε να μιλήσει.

    Στη συνέχεια, ενώ έλαβε το λόγο ξανά ο κ. Σπίρτζης, ο δήμαρχος Μενεμένης τον κατηγόρησε ότι έχει ένα μικρόφωνο μπροστά και δεν σταματάει, γίνεται προκλητικός με αυτά που λέει ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε αγανακτισμένος λέγοντας στον κ. Σπίρτζη ότι λέει ψέματα!

    Το σκηνικό σημειώθηκε στα εγκαίνια του έργου της κατασκευής υπόγειας διάβασης επί της οδού Αγίας Παρασκευής στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Παρούσα στην τελετή ήταν και η υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.



    ΣΧΟΛΙΑ