ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία της πνοή άφησε χθες η 56χρονη γυναίκα στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, η οποία στις 16 Φεβρουαρίου είχε δεχθεί πυροβολισμό με κυνηγετική καραμπίνα από τον ίδιο της τον γιο πάνω σε μία λογομαχία.
Ο 25χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα, και η κατηγορία πλέον αναμένεται να μετατραπεί σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Ο αδελφός του νεαρού είχε υποστηρίξει ότι ο τραυματισμός της μητέρας τους έγινε κατά λάθος.
Ωστόσο, από το περιβάλλον της οικογένειας έκαναν λόγο για σοβαρές προσωπικές διαφορές μεταξύ της 56χρονης και του 25χρονου γιου της, τον οποίο χαρακτήριζαν ως ευαίσθητο παιδί που αντιμετώπιζε κάποια ζητήματα συμπεριφοράς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πετρούπολη: Στην Ασφάλεια ο φερόμενος ύποπτος μεταφορέας του μωρού (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που αποσπούσε χρήματα μέσω διαδικτύου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εξαρθρώθηκε ακροδεξιά εξτρεμιστική ομάδα από την Αντιτρομοκρατική
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο πακέτο παρεμβάσεων 800 εκατ. ευρώ από το ΥΠΕΘΟ – «Φρένο» στα Airbnb, ενισχύσεις σε νοικοκυριά και ρυθμίσεις χρεών
- Η EuroHoldings αγόρασε και δεύτερο πλοίο από την Latsco με 39,25 εκατ. δολάρια
- Μύρισε καλοκαίρι με τη Hellenic Seaways: Speedαρε για Σαρωνικό με άνεση και προσφοράρες έως και -50%
- Αισιοδοξία από ΗΠΑ για την επίτευξη προόδου στις διπλωματικές διεργασίες με το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.