ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος βοσκός, ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα της Πέμπτης στη νότια Εύβοια, μία από τις πληττόμενες περιοχές της χώρας εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάλλος».
Ο 69χρονος κτηνοτρόφος, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε νεκρός από το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.
Η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων, μιλώντας στον ιστότοπο evima, δήλωσε ότι δυστυχώς η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε κοντά στο χωριό Τσακαίοι.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για το πρώτο θύμα της κακοκαιρίας «Μπάλλος».
Ο 69χρονος βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητό του, το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά την ώρα της καταιγίδας που έπληττε την Εύβοια.
Η σφοδρότητα των φαινομένων ήταν τόσο μεγάλη που το αυτοκίνητό του έγινε κομμάτια.
Διαβάστε επίσης:
Μη μπαίνετε σε λακκούβες με νερό!
Κατέρρευσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι
Λέκκας για κακοκαιρία Μπάλλος: 30 εκατ. τόνοι νερού έπεσαν στον Κηφισό – Πρωτόγνωρα φαινόμενα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- WSJ: Ιρανικός πύραυλος έπληξε αμερικανική βάση στη Σαουδική Αραβία – Τραυματίες στρατιώτες
- Daniel Ek: Μετά το Spotify, ο «βασιλιάς του streaming» θέλει να σκανάρει την υγεία της ανθρωπότητας
- Ώρα ΠΑΣΟΚ: Το συνέδριο της αλλαγής και το «κόκκινο» Ανδρουλάκη σε συνεργασία με ΝΔ
- Κύκνος: Το νέο στοίχημα ανάπτυξης για την υπεραιωνόβια βιομηχανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.