ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπέρ της άρσης της πατέντας για τα εμβόλια κατά της Covid-19 τάσσεται η κυβέρνηση Μπάιντεν, όπως ανέφερε η Ύπατη Εκπρόσωπος των ΗΠΑ για το Διεθνές Εμπόριο Κάθριν Τάι την Τετάρτη.
Ωστόσο, όπως ανέφερε Αμερικανός αξιωματούχος στο πρακτορείο Reuters, απαιτείται χρόνο και μεγάλη συζήτηση. Και αυτό καθώς οργανισμοί όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμό Εμπορίου λειτουργούν με όρους ομοφωνίας και συναίνεσης.
Η θέση της Τάι διατυπώθηκε στο πλαίσιο συζήτησης για μια πιθανή τέτοια κίνηση, διά μέσου του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηδάκης: Oι 5 παρεμβάσεις για τη νέα ΚΑΠ – Σχοινάς: Απαιτείται «νέα εκκίνηση» στον πρωτογενή τομέα
- Γιόργκενσεν (Επίτροπος Ενέργειας ΕΕ): Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι για την Ευρώπη
- Αλλάζει το timologio της ΑΑΔΕ – Διαθέσιμη από αύριο νέα αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής
- Morgan Stanley για ΟΤΕ: Ισχυρή ανάπτυξη και ελκυστική αποτίμηση παρά τα “σύννεφα” από ΔΕΗ και MSCI
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.