ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συγκλονίζει η αφήγηση της 30χρονης που έπεσε θύμα ομηρίας από τον σύντροφό της στον Άγιο Παντελεήμονα.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας, ο σύντροφό της την ξυλοφόρτωσε ενώ πήρε το κινητό της και έκανε live μετάδοση στο Facebook.
«Ζω τρία χρόνια στην Ελλάδα. Με τον Αχμέντ έχουμε σχέση τους τελευταίους 4 μήνες. Μου είχε πει ότι θέλει να πάω εγώ και η αδερφή μου στο σπίτι του να κάνουμε Πρωτοχρονιά. Δεν πήγαμε και εκνευρίστηκε. Ήταν ευέξαπτος και είχε επιθετική συμπεριφορά, και προκαλούσε τσακωμούς για ασήμαντες αιτίες», ανέφερε η 30χρονη.
Και συνέχισε: «Εισέβαλε στο σπίτι στο Γαλάτσι, με χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ με έπιασε από τα μαλλιά και με έσερνε στο πάτωμα έως έξω. Προσπαθούσα να τον ηρεμήσω, αλλά δεν με άφηνε να μιλήσω. Μου πήρε το κινητό τηλέφωνο, με βιντεοσκοπούσε και έκανε ζωντανή μετάδοση στο Facebook σε φίλους του στην Αίγυπτο. Με πήγε στο σπίτι του και με χτυπούσε ασταμάτητα. Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, πήρε τη φιάλη υγραερίου, άνοιξε τη στρόφιγγα, έφυγε αέριο και κράταγε τον αναπτήρα στα χέρια. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Έλεγε στους αστυνομικούς ότι τον είχα απατήσει, ότι είμαι δική του γυναίκα, θα με κάνει ό,τι θέλει και να μην τους νοιάζει. “Δεν βγαίνω με τίποτα έξω”, έλεγε και ότι θα πεθάνουμε όλοι μαζί. Έλεγε ότι τον έχουν πιάσει 7 φορές χωρίς να έχει κάνει τίποτα και ότι δεν υπάρχουν νόμοι εδώ».
Η ιστορία έλαβε χώρα στη 1 Ιανουαρίου, όταν ο 34χρονος, αιγυπτιακής καταγωγής, έπειτα από καβγά που είχε με πρώην σύντροφό του, βουλγαρικής καταγωγής, την οδήγησε υπό την απειλή βίας, από την περιοχή του Γαλατσίου σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Αλκιβιάδου. Εκεί, κρατώντας όμηρο την γυναίκα, πήρε μία φιάλη υγραερίου και απειλούσε να ανατιναχθεί στον αέρα.
Αστυνομικοί κατόρθωσαν να αιφνιδιάσουν και να ακινητοποιήσουν τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, εκρηκτικές ύλες και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άγιο Παντελεήμονα: Συνελήφθη ο άνδρας που κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφό του και απειλούσε να ανατιναχθεί
Στον εισαγγελέα ο 34χρονος που κρατούσε όμηρο τη σύντροφό του και απειλούσε να προκαλέσει έκρηξη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης στο Mononews: Οι νοσηλευτές η πρώτη προτεραιότητα για το 2026, τι είπε για το clawback
- Η ώρα του ΚΜ για το Σύνταγμα, τι δείχνουν τα focus του Μαξίμου, το ευχαριστώ στον Παπασταύρου, το αντάμωμα των πρώην και τι άλλαξε στα τρένα
- Τι συμβαίνει με 3Ε και RealCons, το Βατερλό και τα χάπια του Βακάκη, το placement της ΕΥΔΑΠ και o άμπαλος Σαχίνης, το deal των ΕΑΣ, οι σίγουροι του ανασχηματισμού, η ξεκούραση του Παπασταύρου, το κάλεσμα του Τσουκαρίδη και το πάρτι του Τρύφωνος
- Τι θα πει ο Μητσοτάκης στο τηλεοπτικό μήνυμα για την Συνταγματική Αναθεώρηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.