ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όταν το αίμα τρέχει στους δρόμους, η επίθεση στον τραπεζίτη, το deal Paulson – Περιστέρη, η σκακιέρα του Μεγάλου, το short στην Qualco, το τρελό ρεκόρ της Αγγελικούση, ο εφοπλιστής που βγάζει 400.000 την ημέρα και το super ενοίκιο της Louis Vuitton
Σε μια φράση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η οποία «αξίζει το Βραβείο Νόμπελ», αναφέρθηκε ο πάπας Φραγκίσκος σε συνέντευξη που έδωσε σε δημοσιογράφους μέσα στο αεροπλάνο, με το οποίο επέστρεφε χθες στη Ρώμη από το Ραμπάτ του Μαρόκου.
Αναφερόμενος στο προσφυγικό, ο πάπας Φραγκίσκος είπε: «Μίλησα κάποτε σ’ έναν πολιτικό, έναν άνθρωπο τον οποίο σέβομαι και θα πω το όνομά του: Αλέξης Τσίπρας. Και μιλώντας γι’ αυτό (σ.σ.: για τους μετανάστες) και για τις συμφωνίες να μην τους επιτραπεί η είσοδος, μου εξήγησε τις δυσκολίες, όμως στο τέλος μου μίλησε από καρδιάς και είπε αυτή τη φράση: ‘Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πιο σημαντικά από τις συμφωνίες’. Η φράση αυτή αξίζει το Βραβείο Νόμπελ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια είναι η 16χρονη Σουηδέζα που «απειλεί» τον Τσίπρα για το Νόμπελ Ειρήνης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας και Ζάεφ επίσημα υποψήφιοι για Νόμπελ Ειρήνης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν 17 πλοία και έπληξαν σχεδόν 2.000 στόχους στο Ιράν – Νεκρή 11χρονη από πτώση θραυσμάτων στο Κουβέιτ
- Πόλεμος στο Ιράν: H Ευρώπη σε δοκιμασία ευθύνης
- Φάρμακα για την παχυσαρκία: Από τις ενέσεις στα χάπια, τι φέρνει η νέα εποχή, οι εκτιμώμενες πωλήσεις
- Παπαχελάς, Φαρμακοχέρης, Ιστορία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.