• Κοινωνία

    ΓΣΕΕ: Άγριο ξύλο τα ξημερώματα πριν από το συνέδριο στη Ρόδο! Τέσσερις τραυματίες (video)


    Την βίαια εισβολή περίπου 200 μελών του ΠΑΜΕ – μη συνέδρων – στο Ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΣ ΠΑΛΛΑΣ», στις 03.30 τα ξημερώματα καταγγέλλει η ΓΣΕΕ. Τα άτομα, τα οποία παραβίασαν πόρτες, έσπασαν τζαμαρίες και επιτέθηκαν κραδαίνοντας λοστούς σε συνέδρους και μέλη της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας.

    Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν χτυπημένα 4 μέλη της Διοίκησης.

    Η ΓΣΕΕ κάνει λόγο για σοβαρότατες ευθύνες της Κυβέρνησης και της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, που για ακόμη μια φορά δεν προστάτεψαν τη δημοκρατική μας διαδικασία και επέτρεψαν μια νέα εισβολή τραμπούκων, γνωστών και αγνώστων, οι οποίοι διέπραξαν μπροστά στα μάτια της
    αστυνομίας σωρεία ποινικών αδικημάτων κατά περιουσίας και ζωής.

    Η ΓΣΕΕ εγκαίρως είχε προειδοποιήσει το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και τις Αρχές και δηλώνει ότι θα αναζητηθούν ποινικές και αστικές ευθύνες κατά παντός υπευθύνου.

    Έτσι λοιπόν σήμερα λοιπόν βρίσκεται ξανά στον «αέρα» το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ μετά το «ναυάγιο» στην Καλαμάτα πριν από λίγες ημέρες. Στο συνέδριο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ΓΣΕΕ καθώς και κάποιες παρεμβάσεις.

    Αν οδηγηθεί σε ναυάγιο και το νέο συνέδριο, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο τα ηνία να αναλάβει διοίκηση διορισμένη από τα δικαστήρια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε ρινγκ μετατράπηκε η συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΓΣΕΕ – Νέο συνέδριο στις 4 Απριλίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ματαιώθηκε εν μέσω διαμαρτυριών το συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλάματα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επίθεση Παναγόπουλου στο ΠΑΜΕ: «Εμφύλιος» στη ΓΣΕΕ



    ΣΧΟΛΙΑ