• Top Stories

    Μετά την Κουντουρά, γιούχαραν άγρια Κοντονή και Τζάκρη – Φώναζαν «προδότη» τον Κοντονή (video)


    Αντιμέτωποι με άγριες αποδοκιμασίες από πολίτες ήρθαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, την στιγμή που αποχωρούσαν από την Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών.

    Την ώρα που αποχωρούσαν από το κτήριο, όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, κόσμος που ήταν στους γύρω δρόμους άρχισε να τους αποδοκιμάζει με ένα παρατεταμένο «ου» και να τους αποκαλεί «προδότες».

    Κοντονής: ««Δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς»

    «Δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς. Ορισμένοι από αυτούς ήταν σήμερα στα Γιαννιτσά», σχολίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε σήμερα από πολίτες στα Γιαννιτσά που τον αποκάλεσαν «προδότη», στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Έδεσσα.

    Ο κ. Κοντονής πρόσθεσε επίσης ότι «είχαν έλθει εκεί για να εκφράσουν με αυτόν τον τραμπούκικο τρόπο που ξέρουν την αντίθεσή τους. Λίγοι ήταν, λίγοι θα μείνουν και θα ελαχιστοποιούνται, διότι η συμμορία της Χρυσής Αυγής, έχει καταλάβει ο κόσμος και τι είναι και τι επιδιώκει».

    Ο κ. Κοντονής σημείωσε πως πληροφορήθηκε ότι σε μία άλλη ομάδα, «πάλι 10-15 ατόμων, υπήρξαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», κάτι που απέδωσε στη «μεγάλη ταραχή» όπως είπε, που «βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

    Θύμα αποδοκιμασίας και ο Νίκος Παπαδόπουλος

    «Θύμα» παρόμοιου περιστατικού έπεσε σήμερα και ο βουλευτής Λάρισας Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος μιλώντας σε εκδήλωση για τη νέα Αγροτική Πολιτική δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες αναγκαζόμενος να κατέβει από το βήμα.

    Να σημειωθεί ότι υπό τον φόβο… επεισοδίων, η Έλενα Κουντουρά, η οποία χθες αποδοκιμάστηκε έντονα από πολίτες στα Χανιά, ακύρωσε τις σημερινές συναντήσεις της στην Κρήτη για… λόγους ασφαλείας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες αποδοκιμασίες κατά κυβερνητικού βουλευτή, τον ανάγκασαν να φύγει από εκδήλωση

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ακτιβιστές πέταξαν σανό στα γραφεία των ΑΝΕΛ

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Ένταση στα Χανιά στα εγκαίνια των νέων γραφείων των ΑΝΕΛ: Πολίτες αποδοκίμασαν την Έλενα Κουντουρά (video)



    ΣΧΟΛΙΑ