ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε όλη την ελληνική επικράτεια θα ηχήσουν σήμερα οι σειρήνες συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2018». Η ενεργοποίηση θα έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.
Συγκεκριμένα, στις 11.00 το πρωί θα σημάνει συναγερμός αεροπορικής επίθεσης, χρονικής διάρκεια 60 δευτερολέπτων, με διακοπτόμενο ήχο διαφορετικής έντασης.
Στις 11.05 θα υπάρξει σήμανση λήξης του συναγερμού, για χρονική διάρκεια επίσης 60 δευτερολέπτων, με συνεχή ήχο σταθερής έντασης.
Στην Ελλάδα υπάρχουν εγκατεστημένες περίπου 1.700 σειρήνες συναγερμού. Βρίσκονται σε αστικά κέντρα, αλλά και σε ακριτικές περιοχές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Την Τρίτη το πρωί θα ηχήσουν οι σειρήνες σε όλη την Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Αναβλήθηκε η συνάντηση Ρούμπιο – Λαβρόφ
- Μega deal ΗΠΑ–Αυστραλίας για κρίσιμα ορυκτά και σπάνιες γαίες – «Σε έναν χρόνο θα έχουμε τόσο μεγάλη διαθεσιμότητα που δεν θα ξέρετε τι να τα κάνετε», είπε ο Τραμπ
- Κοντογεώργης: Το Μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη είναι στον πυρήνα της συλλογικής μας μνήμης και δεν χωρούν αντιπαραθέσεις
- Πώς οι νέες φοροελαφρύνσεις αυξάνουν το διαθέσιμο εισόδημα κατά 4,5% – Η ανάλυση του ΓΛΚ που εστάλη στην Κομισιόν
