• Top Stories

    Γιατί η Λεμεσός έκοψε το La Casa de Papel από το φετινό καρναβάλι

    • NewsRoom

    Οι μασκοφόροι ήρωες του La Casa de Papel


    Δεν θα γίνεται αποδεκτό ως θέμα το «La Casa De Papel», η δημοφιλής ισπανική σειρά με πρωταγωνιστές τους μασκοφόρους ληστές του Νομισματοκοπείου της Ισπανίας, στο φετινό καρναβάλι της Λεμεσού.

    Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου ξεκινά η περίοδος υποβολής δηλώσεων για συμμετοχή στο φετινό καρναβάλι της Λεμεσού. Όμως, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος διευκρινίζεται ότι το «La Casa De Papel» δεν θα γίνει αποδεκτό ως θέμα για συμμετοχή, σύμφωνα με το Philenews.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος Λεμεσού επικαλείται λόγους ασφαλείας για τον αποκλεισμό του συγκεκριμένου θέματος, και συγκεκριμένα λόγω της μορφής της στολής, με την οποία θα κρύβεται το πρόσωπο του καρναβαλιστή.

    Επίσης, λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων σε κάθε καρναβαλική ομάδα (500 άτομα τουλάχιστον) και εξαιτίας της δημοφιλίας του θέματος του ισπανικού σήριαλ, οι δημοτικές Αρχές φοβήθηκαν ότι μπορεί να είχαν στο καρναβάλι χιλιάδες μασκοφόρους να παρελαύνουν, χωρίς να φαίνονται τα πρόσωπά τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιάννης Δρόσος: Το νέο αφεντικό της ΕΡΤ- Απο τον Άκη, στον Γιάννο , στον Παππά και τώρα στον Τζανακόπουλο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Folli Follie: Τι σηματοδοτεί το νέο αίτημα προστασίας – Νέες αποχωρήσεις απο το Διοικητικό συμβoύλιο;



    ΣΧΟΛΙΑ