ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυροί άνεμοι: Στο «κόκκινο» 7 περιοχές για πυρκαγιές, τι να προσέχουν – Επιμένουν τα 40άρια στα δυτικά
Οι θυελλώδεις άνεμοι δημιούργησαν πρωτοφανείς εικόνες στη Λίμνη των Ιωαννίνων, όπου τα νερά βγήκαν στο δρόμο, κάνοντας το σημείο απροσπέλαστο. Σύμφωνα με το epiruspost.gr τα προβλήματα από την κακοκαιρία είναι πολλά με την Πυροσβεστική να βρίσκεται επί ποδός για κοπές δέντρων που καταρρέουν και την αστυνομία να συνδράμει σε διάφορες περιπτώσεις.
Μάλιστα το τοπικό μέσο επισημαίνει πως τα κύματα της λίμνης, παρ’ ότι η στάθμη είναι πεσμένη, βγαίνουν στη στεριά και τα νερά φτάνουν μέχρι την πλατεία Μαβίλη και τον δρόμο.
Οι άνεμοι πνέουν με μεγάλη ταχύτητα, ενώ οι ριπές του ανέμου παρασύρουν αντικείμενα και κλαδιά. Η προσοχή όλων, ειδικά στην παραλίμνια περιοχή είναι απαραίτητη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jumbo: Στόχος αύξηση πωλήσεων 5% και καθαρά κέρδη έως 320 εκατ. ευρώ το 2026
- Ληστεία σε μονοκατοικία στα Μεσόγεια: Άρπαξαν 65.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας
- Δομική Κρήτης: Νέα σύμβαση 9,19 εκατ. ευρώ για το λιμάνι της Ίου και έργα στον ΔΔΑ
- H EnEarth χαιρετίζει τη θετική Γνωμοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Άδεια Αποθήκευσης CO2 στον Πρίνο



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.