ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πυρκαγιά υπό αδιευκρίνιστη αιτία εκδηλώθηκε το μεσημέρι στο ιστιοφόρο «ΒΕΝΚΕΡΑ» στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά του λιμανιού της Αίγινας, με οκτώ αλλοδαπούς επιβαίνοντες, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός ούτε θαλάσσια ρύπανση.
Στο σημείο μετέβησαν άμεσα περιπολικό σκάφος του λιμενικού και ένα αλιευτικό στο οποίο οι επιβάτες μετεπιβιβάστηκαν με ασφάλεια και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι.
Το ιστιοφόρο ρυμουλκήθηκε από ιδιωτικό σκάφος στο λιμάνι, όπου πυροσβεστικά οχήματα κατέσβησαν άμεσα την εστία της πυρκαγιάς.
Από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς και την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα υπόθεση ξυλοδαρμού ηλικιωμένων από ληστές στο Παγκράτι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόσφυγες κατασκήνωσαν στο Σύνταγμα μετά την εκκενώση κτιρίου στα Εξάρχεια (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μυλωνάς (Εθνική): Το σχέδιο για χρηματοδότηση μεγάλων project, η διανομή του 60% των κερδών και οι ελπίδες για τα στεγαστικά
- Φωτιά ηλεκτρικού οχήματος σε υπόγειο χώρο
- Snappi: Είσοδος σε πάνω από τρεις ευρωπαϊκές χώρες μέχρι το 2029
- Αναστάσιος Ροζολής (ΣΕΚΠΥ): Χρειάζεται ένα σχέδιο για την ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας
