Θύματα άγριου ξυλοδαρμού έπεσαν ένας 33χρονος Έλληνας κι ένας 27χρονος Αλβανός το μεσημέρι της Πέμπτης στις φυλλακές Κορυδαλλού. Ομάδα κρατουμένων άρχισε να τους χτυπά με μαστίγια από καλώδια με αποτέλεσμα να μεταφερθούν σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Οι κρατούμενοι άρχισαν να χτυπούν με αυτοσχέδια μαστίγια που είχαν δημιουργήσει από καλώδια έναν 33χρονο Έλληνα που είχε συλληφθεί για κλοπές και ληστείες, και έναν 27χρονο Αλβανό που βρίσκεται στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών.
Για το νέο περιστατικό βίας στις φυλακές Κορυδαλλού, το υπουργείο Δικαιοσύνης, διέταξε μεν έρευνα, ωστόσο πηγές του, δεν επιβεβαιώνουν το μαστίγωμα και μιλούν για «τραυματισμό».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απορρίφθηκε το αίτημα του Mr Bitcoin για άρση της προσωρινής κράτησής του
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επεισόδια στο Πολυτεχνείο – Μολότοφ και φωτοβολίδες κατά διμοιρίας των ΜΑΤ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς αντιδρά η στοιχηματική αγορά στην αύξηση φόρου των κερδών των διαδικτυακών καζίνο
- Project-μαμούθ έως 450 εκατ. ευρώ για το ««Philips Stadion»» της ιστορικής PSV Αϊντχόφεν
- Ληξιπρόθεσμα χρέη νοσοκομείων: Το restart του 2025, η μείωση ρεκόρ και ο γρίφος του clawback
- Το war room στο Μαξίμου – Οι συσκέψεις «πολέμου» στον 3ο όροφο και τα 10 πρόσωπα που συμμετέχουν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.