ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο κορυφαίος επιδημιολόγος των ΗΠΑ και σύμβουλος του Λευκού Οίκου Άντονι Φάουτσι, εκφράζει την ανησυχία του για την εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρον και καλεί Αμερικανούς να ακυρώσουν τα πάρτι που έχουν κανονίσει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CNN ανέφερε: «Θα έμενα μακριά από αυτά».
«Έχω πει στους πολίτες με συνέπεια ότι εάν είστε εμβολιασμένοι και με την ενισχυτική δόση και έχετε μία οικογενειακή συγκέντρωση στο σπίτι, με οικογένεια και συγγενείς» είναι εντάξει.
«Αλλά όταν μιλάτε για πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έχουμε 30, 40, 50 άτομα να γιορτάζουν. Δεν γνωρίζεται σε τι στάτους εμβολιασμού βρίσκονται. Θα συνιστούσα να μείνετε μακριά από αυτό φέτος», τόνισε ο Άντονι Φάουτσι.
Διαβάστε επίσης:
Αυστρία: Αυστηρότερα μέτρα λόγω της Όμικρον για την εστίαση, θα κλείνουν από τις 22:00
Βέλγιο: Έτοιμος να σκεφτεί τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, δήλωσε ο πρωθυπουργός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηδάκης: Η Δημοκρατία κινδυνεύει κι από εκείνους που την ευτελίζουν
- Αττική: «Ενεργοποιούνται» οι 388 κάμερες στα φανάρια – Πώς θα βεβαιώνονται τα πρόστιμα
- Τραμπ εναντίον όλων: Τι δασμό αντιμετωπίζει κάθε χώρα από σήμερα – Ποια προϊόντα εξαιρούνται
- Fast track προσλήψεις μέσω κινητού – Σε λειτουργία το Ergani App για επιχειρήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.