Σε Κύπριο ανήκει η σωρός που ανασύρθηκε στη θαλάσσια περιοχή των Αγ. Αποστόλων Καλάμου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις φονικές πλημμύρες που σημειώθηκαν στην Εύβοια.
Πρόκειται για τον 72χρονο Γιώργο Λιβέρα, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής του Δημοκρατικού Συναγερμού, ενώ υπήρξε στενός συνεργάτης του Γλαύκου Κληρίδη και του Νίκου Αναστασιάδη.
Η σωρός αναγνωρίσθηκε από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα, τα οποία κατάφεραν να σωθούν από τη μανία των καιρικών φαινομένων.
Ο 72χρονος Κύπριος αγνοείτο από τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Μπούρτζι Ευβοίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.