ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαίνεται για δεύτερη ημέρα η μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή της Έβρου, με ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής αλλά και εθελοντές να επιχειρούν προκειμένου να προστατεύσουν το Εθνικό Πάρκο της Δαδιάς. από την πύρινη λαίλαπα.
Λίγο πριν τις 17.00 σημειώθηκε μεγάλη αναζωπύρωση πολύ κοντά στο Εθνικό Πάρκο. Οι επίγειες δυνάμεις αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην ανάπτυξή τους λόγω του δυσπρόσιτου εδάφους και της πυκνής βλάστησης.
Στην περιοχή πνέουν άνεμοι οι οποίοι αν και δεν είναι ιδιαίτερα ισχυροί, αλλάζουν συχνά κατευθύνσεις, βοηθώντας τις αναζωπυρώσεις.
Ως αποτέλεσμα, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα αύξηση των εναέριων μέσων που επιχειρούν στην περιοχή. της Λύρας Σουφλίου και του Εθνικού Πάρκου.
Πλέον στην περιοχή επιχειρούν: Δέκα πυροσβεστικά αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα, εκ των οποίων τα δύο είναι στρατιωτικά, τα οποία πραγματοποιούν συνεχόμενες ρίψεις.
Διαβάστε επίσης:
Φωτιά στην Πεντέλη: 126 καμένα σπίτια – 54 επικίνδυνα για χρήση
Ρωσία: Δεν θα προμηθεύει πετρέλαιο σε χώρες που έχουν πλαφόν στην τιμή του
Άμεσα μέτρα για την αποκατάσταση του Ελληνικού Ωδείου μετά την κατάρρευση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Πάνω από 600 εκατ. ευρώ καθαρές εισροές, μετά την αναβάθμιση από MSCI, STOXX και FTSE Russell
- MSCΙ: Αναβαθμίζει σε ανεπτυγμένη αγορά την Ελλάδα από τον Μάιο του 2027
- Βουτιά στις τιμές πετρελαίου: Κλείσιμο τριμήνου και άνοιγμα… προσδοκιών
- Έως 25 εκατ. ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση του ΣΕΦ, ανοίγει ο δρόμος για την 49ετή εκμετάλλευση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.