ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αεροσκάφος AS 332C1 Super Puma, έφτασαν στο αεροδρόμιο “Ιωάννης Καποδίστριας”, οι δύο εγκλωβισμένοι αλλοδαποί επιβάτες του φλεγόμενου σκάφους Ε/Γ-Ο/Γ «Euroferry Olympia» με σημαία Ιταλίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ και οι δύο φέρεται να έχουν αναπνευστικό πρόβλημα λόγου του καπνού που εισέπνευσαν, με τον έναν εκ των δύο να είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση.
Οι δύο εγκλωβισμένοι επιβάτες φέρεται πως βρήκαν διέξοδο σωτηρίας σε ένα «τυφλό» σημείο του πλοίου, στο 5ο υπόγειο κατάστρωμα, όπου κατέφυγαν προκειμένου να γλυτώσουν από τις πύρινες φλόγες.
Η επιχείρηση διάσωσής τους κράτησε πολλές ώρες, με τους άνδρες της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες.
Η επιχείρηση εντοπισμού των 11 αγνοουμένων, μεταξύ των οποίων και τριών Ελλήνων, συνεχίζεται.
Διαβάστε επίσης
Euroferry Olympia: Άνδρες της ΕΜΑΚ θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν τους δύο εγκλωβισμένους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αραγτσί κατά Μερτς: Απειλές για αντίποινα – «Οι κόκκινες γραμμές ανήκουν πλέον στο παρελθόν»
- F1 Μεξικό: Ταχύτερος ο Λεκλέρκ στα ελεύθερα
- Pizza Fan: Πώς θα πληρωθούν οι 2.500 εργαζόμενοι – Το σχέδιο επαναλειτουργίας και οι καταγγελίες για υποδηλωμένη εργασία και «μαύρους» μισθούς
- Αποστολάκη και άρθρο 23: πολλή καταγγελία, λίγη αριθμητική
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.