ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για λίγες ώρες ακόμα θα παραμείνει ακόμα ανοικτή η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας στο τμήμα της από τη γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι και το ύψος του κόμβου των Οινοφύτων καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, από τις 23:00 θα διακοπεί εκ νέου η κυκλοφορία για όλα τα οχήματα ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων.
Παράλληλα διεκόπη η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Αττικής Οδού από το ύψος της περιφερειακής Αιγάλεω μέχρι την Αθηνών-Κορίνθου και στα δύο ρεύματα.
Τέλος, διεκόπη ξανά η κυκλοφορία κίνηση στην παλαιά Εθνική οδό Ελευσίνας-Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη Χ/Θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων Revoil-πρώην Cyclon) έως τα όρια του Ν. Αττικής με τον Ν. Βοιωτίας (Χ/Θ 30,000).
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
ΕΟ Αθηνών-Λαμίας: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία από τη γέφυρα Καλυφτάκη έως τα Οινόφυτα
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ακινητοποιημένα στη Λαμία λεωφορεία που κατευθύνονταν προς Αθήνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Warner Bros: «Χρυσό πακέτο» άνω των 667 εκατ. δολ. για τον CEO David Zaslav, μετά την πώληση στην Paramount
- Στις 23 Μαρτίου η γενική συνέλευση της Y/KNOT Invest
- «Στο δρόμο» για 12,1 εκατομμύρια δολάρια – Εκπληκτικό ρεκόρ για το έργο του Τζακ Κέρουακ
- Trade Estates: Ισχυρή αύξηση λειτουργικής κερδοφορίας το 2025 – Αύξηση καθαρών κερδών κατά 66,1%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.