Ενώ ακόμη δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος για την κατασκευή του προκλητικού «λευκού παλατιού» του Ερντογάν, ο Τούρκος πρόεδρος προχωρά στο χτίσιμο μιας ακόμη πολυτελούς κατοικίας, στον κόλπο Οκλούκ της Μαρμαρίδας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Cumhuriyet, η νέα έπαυλη θα έχει 300 δωμάτια, με τοίχους ύψους τεσσάρων μέτρων και κλιματισμό αξίας τριών εκατομμυρίων τουρκικών λιρών.
Την ίδια ώρα, τουρκικές εταιρείες-κολοσσοί καταρρέουν, η λίρα καταποντίζεται και οι επενδυτές εγκαταλείπουν τη χώρα. Όμως, αυτά φαίνεται πως δεν αγγίζουν τον ηγέτη της χώρας, ο οποίος πριν από λίγο καιρό εγκαινίασε το προεδρικό «λευκό παλάτι» των 1.150 δωματίων στην Άγκυρα, εγείροντας άπειρα ερωτήματα τόσο για το κόστος κατασκευής όσο και για τη νομιμότητα.
Το νέο παλάτι θα έχει δικό του προβλήτα, ελικοδρόμιο, πισίνες, χώρους αναψυχής, κτίρια για τη στέγαση του προσωπικού, μπάνγκαλοους, ενώ μεταφέρθηκαν και 120.000 τόνοι άμμου για την παραλία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερντογάν: Δημιουργεί επιτροπή για την εκκαθάριση 131 επενδυτικών κεφαλαίων μετά την κρίση στις αγορές
- Ευρώ: Σε χαμηλό 16 μηνών έναντι του δολαρίου – Οι προσδοκίες για τη Fed πιέζουν το νόμισμα
- Μητσοτάκης για Ταμείο Ανάκαμψης: «Τιτάνιο έργο» η υλοποίησή του – Παρακαταθήκη για τα επόμενα ευρωπαϊκά προγράμματα
- Νετανιάχου: Προειδοποίησε τους εχθρούς του Ισραήλ να μην επιτεθούν πριν από τις βουλευτικές εκλογές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.