ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την ανακοίνωση της συνιστώσας ΠΡΑΤΤΩ, της οποίας ηγείται, με το «συγγνώμη για τη φωτιά, αλλά ήμασταν απασχολημένοι με τα μνημόνια», ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά, φαίνεται ότι ξεπέρασε το σοκ της τραγωδίας στο Μάτι και στέλνει ποιηματάκια με sms προς συγκεκριμένους δημοσιογράφους, για να τους ευχηθεί «καλό μήνα».
Χωρίς λέξη για την μαύρη 23η Ιουλίου ο υπουργός έστειλε χθες το εξής sms: «Ο Αύγουστος χαμογελά χαϊδεύοντας τα αστέρια των ουρανών, θέλει να ακούει το γέλιο των παιδιών, να ατενίζει την ελπίδα χαραγμένη στο πρόσωπό μας. Καλό μήνα μας εύχεται με λάμψη πονηρή στα μάτια του».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κοροϊδεύουν τους πυρόπληκτους με μισές «συγγνώμες»: Λυπούμαστε, αλλά ήμασταν απασχολημένοι με τα μνημόνια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.