ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μητέρα 32 χρονών πέταξε, το πρωί της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου, την 5χρονη κόρη της από την ταράτσα τριώροφης πολυκατοικίας και στη συνέχεια πήδηξε και η ίδια στο κενό.
Και οι δύο είναι νεκρές.
To τραγικό συμβάν έγινε στην στην οδό Κολοκοτρώνη στην Πεύκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ οι γονείς του είχαν πρόσφατα χωρίσει, με την μητέρα να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.
Στο σημείο έσπευσαν διασώστες και αστυνομικοί αλλά ήταν αργά.
Περισσότερα σε λίγο…
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Τράπεζα: Αγορά 650.000 ιδίων μετοχών από 31/7 έως 7/8/2026
- Τραμπ: Παρατείνει την εξαίρεση από τον Jones Act με αυστηρότερους όρους
- Ρωσία: Εκτός βουλευτικών εκλογών το Γιάμπλακο, το μοναδικό κόμμα κατά της εισβολής στην Ουκρανία
- Κολομβία: Στους 111 έφτασαν οι νεκροί από τον φονικό σεισμό – 61 κτίρια κατέρρευσαν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.