ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρεις κουκουλοφόροι επιχείρησαν να εισβάλουν στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Συνεργάτες του βουλευτή αντέδρασαν άμεσα και απέτρεψαν την είσοδο των αγνώστων στο γραφείο.
Νωρίτερα ο Κώστας Κατσίκης μίλησε στον ΑΝΤ1, δηλώνοντας πως μένει πιστός στο κόμμα του. «Ο Κώστας Κατσίκης έδωσε όρκο τιμής να υπηρετήσει τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ και τους συμπολίτες που με ψήφισαν. Μένω σταθερός στις ιδέες και τις απόψεις μου. Δεν γίνομαι πολιτικός προδότης, κρατάω το πολιτικό μου ήθος, συνεχίζοντας έναν αγώνα έντιμης και παραγωγικής συνεργασίας, μένοντας στο κόμμα που με εμπιστεύτηκε έχοντας μια παραγωγική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε.
Για τον Δημήτρη Καμμένο είπε ότι «αργήσαμε να τον διαγράψουμε» και τον χαρακτήρισε «πολιτικό βαρίδι που δημιουργούσε προβλήματα».
Για την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη ανέφερε: «Βγάλτε τα συμπεράσματά σας, όταν ο κ. Λαζαρίδης χειροκροτεί τον Πάνο Καμμένο στο Ζάππειο και την επομένη αποχωρεί».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκουρλέτης: Δεν θα υπάρξουν άλλες διαρροές, υπάρχουν και εφεδρείες (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαψεύδει ο Γ.Λαζαρίδης τη συνωμοσιολογία: Δεν εξαγοράστηκα από κανέναν, δεν παραδίδω την έδρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη