ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας έχει συγκαλέσει για τις 13:30, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, μετά τη συνεχώς αυξανόμενη παρουσία των μεταλλάξεων του κορoνοϊού και στην Ελλάδα.
Η σύσκεψη θα έχει ως αντικείμενο το συντονισμό και την ενίσχυση της γονιδιωματικής επιτήρησης με τη λειτουργία πανελλαδικού δικτύου που παρακολουθεί και αναλύει τις μεταλλάξεις και παραλλαγές του ιού SARS-CoV-2.
Σε αυτή θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ) Δημήτρης Θάνος, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και οι Καθηγητές Σωτήρης Τσιόδρας, Γιώργος Σουρβίνος, Δημήτρης Παρασκευής και Γκίκας Μαγιορκίνης.
Διαβάστε επίσης
Βάνα Σύψα: Η άρση των μέτρων μειώνει το όφελος του εμβολιασμού – Τι δείχνουν τα μαθηματικά μοντέλα
Παπαθανάσης: Προτείνουμε να λειτουργήσουν πρακτορεία ΟΠΑΠ και λαχειοπώλες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία: Περισσότερα από 9 δισ. ευρώ για τη στήριξη της ενεργειακής μετάβασης
- Δωρεά ενός σκάφους και 4 οχημάτων στο Λιμεναρχείο Κορίνθου από το Βαρδινογιάννειο Ίδρυμα και τη Motor Oil
- Χρυσός: Άνοδος για το πολύτιμο μέταλλο καθώς αυξάνονται οι ελπίδες για συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
- Xclusiv: Μουσώνες και ξηρασία στη Διώρυγα του Παναμά ωθούν ανοδικά ναύλους και αξίες πλοίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.