ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην ταυτοποίηση των δύο Ρομά που σκότωσαν την 73χρονη γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους, στην προσπάθειά τους να την ληστέψουν, προχώρησαν οι Αρχές, σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας.
Οι δύο δράστες είναι ένας 35χρονος και ένας 30χρονος Ρομά. Σύμφωνα με την ενημέρωση, ο 30χρονος φέρεται πως οδηγούσε το μοιραίο όχημα που παρέσυρε και σκότωσε την 73χρονη, ενώ στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν ο 35χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν και αυτός που φώναξε στην ηλικιωμένη να βγει έξω από το σπίτι της.
Μάλιστα, ο 30χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για κλοπές και ληστείες, ενώ στις έρευνες που έχουν γίνει σε καταυλισμούς Ρομά δεν έχει εντοπιστεί.
Oι αστυνομικοί εντόπισαν σε καταυλισμό Ρομά στον Βλυχό Μεγάρων ένα ύποπτο όχημα, παρόμοιο με αυτό των δραστών. Το όχημα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι το ίδιο με αυτό στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες που σκότωσαν με άγριο τρόπο την 73χρονη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Μεσσηνία και Νέο Κόσμο
- Tesla: Αποχωρεί από την εταιρεία ο επικεφαλής του προγράμματος ανθρωποειδών Ρομπότ Optimus
- Σαουδική Αραβία: 13 Ιρανοί έχασαν τη ζωή τους λόγω της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του χατζ
- Βανς: Ελπίζω ότι κάποια στιγμή ο Έλον θα επιστρέψει στη βάση, τεράστιο λάθος η κόντρα με τον Τραμπ
