• Top Stories

    Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε τη δολοφονία ο σύζυγος της Κάρολαϊν

    • NewsRoom
    Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

    Μπάμπης Αναγνωστόπουλος


    Ομολόγησε ο σύζυγος της Κάρολαϊν τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του και μητέρας του παιδιού τους στα Γλυκά Νερά.

    Μετά από 8 και πλέον ώρες ανάκρισης στη ΓΑΔΑ, ο σύζυγος της 20χρονης «έσπασε» κάτω από την πίεση των αστυνομικών και ομολόγησε τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας. Τα στοιχεία που είχε στην κατοχή της η αστυνομία έδειχναν τον 32χρονο πιλότο, ο οποίος έπειτα από ώρες καταθέσεων λύγισε τελικά και παραδέχτηκε το αποτρόπαιο έγκλημα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχε έντονο διαπληκτισμό το μοιραίο βράδυ με την 20χρονη και ισχυρίστηκε ότι η νεαρή γυναίκα του του είπε όταν ήταν αποφασισμένη να πάρει το παιδί και να τον εγκαταλείψει. Πάνω στον τσακωμό, όπως ισχυρίστηκε, θόλωσε και τη σκότωσε. Ο πιλότος είπε επίσης στους αστυνομικούς ότι δεν ομολογούσε μέχρι τώρα τη δολοφονία της συζύγου του, καθώς σκεφτόταν το μωρό τους, ενώ ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό.

    Το στοιχείο που έδεσε το παζλ φαίνεται πως ήταν το smartwatch που φορούσε η νεαρή κοπέλα. Τα ευρήματα στο smartwatch της 20χρονης έδειξαν ότι ο θάνατός της επήλθε σε προγενέστερο χρόνο από αυτόν που κατέθεσε ο πιλότος, ενώ στο στόχαστρο των αρχών βρίσκεται το καταγραφικό από τις κάμερες ασφαλείας που έδειξε ότι η κάρτα μνήμης αφαιρέθηκε σε προγενέστερο χρόνο από την έφοδο των ληστών. Η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί στη 1.20 τη νύχτα, ενώ οι «ληστές» υποτίθεται ότι μπήκαν στο σπίτι τρεις ώρες αργότερα. Η τελευταία καταγραφή στην κάμερα ήταν περίπου στις 12.30 της μοιραίας νύχτας και δείχνει τον πιλότο να κάθεται με το μωρό στο σαλόνι του σπιτιού.

    Επίσης στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ είχε μπει ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο, το οποίο ήταν το κινητό του συζύγου της Κάρολαϊν. Ενώ ο ίδιος ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος την ώρα του περιστατικού, το κινητό έδειχνε ύποπτες κινήσεις την ώρα εκείνη.

    Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, θα μεταφερθεί αύριο στα δικαστήρια όπου και πιθανότατα θα ζητήσει αναβολή για να ετοιμάσει την απολογία του.

    Διαβάστε επίσης:

    ΕΛΑΣ για έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος πιλότος – Έχουν προκύψει νέα στοιχεία

    Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θέμα χρόνου η εξιχνίαση της ληστείας μετά φόνου της 20χρονης Καρολάιν

    Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κατεπείγουσα κλήση του συζύγου της Καρολάιν για νέα κατάθεση (video)

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ