• Κοινωνία

    Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Η φωτογραφία του 23χρονου με τον γιο της γυναίκας αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.

    • NewsRoom
    δολοφονία Άλκη - 23χρονος Αλβανός

    Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγείται ο 23χρονος (2Δ), που συνελήφθη για εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση εναντίον του 19χρονου, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022


    Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια φωτογραφία του 23χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, με τον γιο της γυναίκας αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη.

    Για τη συγκεκριμένη φωτογραφία και την ύπαρξή της είχε μιλήσει ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας.

    Στη φωτογραφία, που δημοσίευσε το MEGA, απεικονίζεται στα δεξιά ο 23χρονος, φορώντας ένα ασπρόμαυρο πουκάμισο και στα αριστερά ο γιος της γυναίκας αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. φορώντας μαύρα ρούχα. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη σε κάποιο μαγαζί.

    Σύμφωνα με το MEGA, ο γιος της γυναίκας αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. έχει καταδικαστεί για εμπλοκή στην υπόθεση δολοφονίας του φιλάθλου του Άρη, Τόσκο Μποζατσίσκι το 2020.

    Καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια για συμπλοκή και διατάραξη κοινής ειρήνης, ωστόσο, αρχικά είχε και άλλες κατηγορίες που τον είχαν οδηγήσει στη φυλακή. Είχε κριθεί προφυλακιστέος και έμεινε δύο μήνες στη φυλακή, στα Διαβατά.

    Υπενθυμίζεται ότι μετά την καταγγελία του Αλέξη Κούγια και τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν, ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία.

    Σε αυτή η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι: «Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν σε αστυνομικό που υπηρετεί σε θέση ευθύνης στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, ανακοινώνεται ότι κατά τα τελευταία τρία τουλάχιστον έτη δεν υπηρετούσε, ούτε και υπηρετεί γυναίκα αξιωματικός στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

    Για την ανθρωποκτονία του 19χρονου, οι έρευνες συνεχίζονται και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

    Διαβάστε επίσης:

    Δολοφονία 19χρονου: Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ. για τον 20χρονο κατηγορούμενο που διέφυγε στην Αλβανία

    Μητέρα Άλκη: Το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι

    Συγκλονιστική μαρτυρία Καπραβέλου: Ο Άλκης ήρθε νεκρός στο νοσοκομείο– Κάνουμε σταυρό που οι φίλοι του έμειναν ζωντανοί



    ΣΧΟΛΙΑ