• Κοινωνία

    Δημοτικές εκλογές: Ο 92χρονος Νικόλαος Καραγιαννάκης είναι ο γηραιότερος υποψήφιος (pic)

    • NewsRoom


    Ο κύριος Νικόλαος Καραγιαννάκης, ετών 92, είναι ο γηραιότερος υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές που κατεβαίνει με το συνδυασμό του Θεόδωρου Σκίνδρη στο Διδυμότειχο.

    Με σχεδόν όλη την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας στην πλάτη του, πήρε την απόφαση και.. το μπαστούνι του έτοιμος για μάχη.

    Διάθεσή του να σταθεί στο πλευρό του Θεόδωρου Σκίνδρη και να διεκδικήσει μια θέση στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου Διδυμοτείχου.

    Ο τομέας που θέλει να ασχοληθεί ο κ. Νίκος, θα είναι η καλυτέρευση των συνθηκών ποιότητας ζωής για τα άτομα τρίτης ηλικίας

    Ο κύριος Νίκος, αφού έζησε τον αιματηρό εμφύλιο και ατελείωτα χρόνια στα ανθρακορυχεία του Βελγίου ως μετανάστης, ο δήμος του φαίνεται παιχνιδάκι.

    Ο τομέας που θέλει να ασχοληθεί ο κ. Νίκος, θα είναι η καλυτέρευση των συνθηκών ποιότητας ζωής για τα άτομα τρίτης ηλικίας του Δήμου Διδυμοτείχου.

    Όπως αναφέρει το inevros.gr, με μια πρόχειρη έρευνα, πρόκειται για τον γηραιότερο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην Ελλάδα! Το πρώτο ρεκόρ λοιπόν έσπασε ήδη.

    Το μήνυμα του Θεόδωρου Σκίνδρη για την υποψηφιότητα του κ. Νίκου:

    «Εδώ είναι όλη η ιστορία, η τιμιότητα, η θέληση για αγώνα. H δίψα για ένα καλύτερο αύριο δεν σβήνει ποτέ. Και αν ο πρωθυπουργός κατέβασε 90 χρονών στις Ευρωεκλογές εμείς είμαστε πιο μπροστά με τον αγωνιστή κύριο Νίκο στα 92 του χρόνια». 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανοιξιάτικος ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας τη Μεγάλη Εβδομάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακριβή μου βενζίνη: Έρχεται η «λυπητερή» για τους εκδρομείς του Πάσχα

     



    ΣΧΟΛΙΑ