ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αριθμός των νεκρών έχει ξεπεράσει τους 60 και συνεχίζει να αυξάνεται, ενώ πάνω από 1.000 σπίτια έχουν καεί.
Ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, ζήτησε να «μην προσπαθούν κάποιοι να μεταθέσουν ευθύνες», αναφέροντας πως υπήρξε υποτίμηση της φωτιάς. Όπως αποκάλυψε, ουδέποτε δόθηκε εντολή για εκκένωση οικισμών στη Ραφήνα από τους αρμόδιους.
Είπε μεταξύ άλλων:
«Αυτό δεν συνέβη ποτέ. Δεν επικοινώνησε κανένας μαζί μου. Η φωτιά έφτασε σε μισή ώρα στη θάλασσα. Μην προσπαθούν κάποιοι να μεταθέσουν ευθύνες», είπε ο κ. Μπουρνούς στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν έδωσε εντολή εκκένωσης η περιφερειακή σύμβουλος πολιτικής προστασίας, κυρία Τσούπρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ασύλληπτη τραγωδία! Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών – Ξεκληρίστηκαν οικογένειες με ανήλικα παιδιά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιστορίες ανείπωτου πόνου και τραγωδίας: Απανθρακώθηκαν βρέφη, παιδιά, ολόκληρες οικογένειες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φρίκη! Μητέρα κάηκε ζωντανή μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες της – Ξεπέρασαν τους 60 οι νεκροί – Σοκαριστικές εικόνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- VesselsValue: Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές στις αγοραπωλησίες πλοίων – Οι κινήσεις της εβδομάδας
- Δολάριο: Yποχώρησε στο χαμηλότερο επίπεδο από την έναρξη του πολέμου στο Ιράν
- Μήνυση κατά της Κωνσταντοπούλου για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση υπέβαλε η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου
- Ντόρα Μπακογιάννη: Είμαι τυχερή, ερωτεύτηκα δύο φορές – Ο Κυριάκος πότε με ακούει, πότε όχι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.